Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Praktický outfit na cesty podle Kate Hudson

2. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát se inspirujeme herečkou Kate Hudson. 

Blíží se období dovolených, a tak jsme pro vás vypátraly, jaký outfit na letišti předvedla herečka Kate Hudson. Základem outfitu jsou pohodlné, ale stylové džíny s dírou, které můžete při příletu k moři vyhrnout – a přečkat tak pohodově cestu k hotelu. Stejně praktický je i svetřík, který vás v letadle ochrání před zrádnou klimatizací.

Boty na klínu už tak praktické nejsou, ale pokud chcete být za dámu i v letadle a zeštíhlit si nožky, sandálky na klínu jsou tou nejlepší volbou. Nezapomeňte ani na slaměný klobouček a velkou kabelu, která vám poslouží jako příruční zavazadlo.

Buďte jako Kate Hudson

V outfitu, který herečka oblékla, se bude cítit každá žena skvěle. Bez ohledu na věk i postavu vám totiž bude lichotit. Ve světlých barvách vám navíc nebude při čekání před hotelem takové horko a cestou zpátky domů krásně vynikne vaše opálení.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetřík: F&F, 599 Kč, džíny: Zoot.cz, 899 Kč, kabelka: TopShop, cca 1000 Kč, boty: Humanic, 1199 Kč, klobouk: F&F, 329 Kč a sluchátka: Happy Plugs, 599 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity slavných žen!