Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Móda podle celebrit: Kombinujte styly jako mladá herečka Nikki Reed

21. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Nikki Reed se předvedla v trendy jarních barvách.

Americká herečka Nikki Reed je známá hlavně díky své roli ve filmu Stmívání. V tomto jarně svěžím outfitu se vydala na akci, kterou pořádala nezisková organizace Recyklace napříč Amerikou na počest Dnu Země. Tuto organizaci podporuje kosmetická značka Kiehl's, se kterou Nikki Reed spolupracuje.

Nikki zvolila nejžhavější módní trend, a to romantickou halenku s odhalenými rameny. Celý outfit je vyvážený a hraje krásnými barvami i díky světlým boyfriend džínám. Outfit vhodný na jarní i letní dny.

Buďte jako Nikki Reed

Oblékněte uvolněné boyfriend džíny ve světlé barvě, která bude ladit k bílé bohémské halence s odhalenými rameny. Celek rozzáříte žlutou obuví, a to ať si obujete lodičky, balerínky nebo sandálky. Přidejte decentní náhrdelník a případně hodinky. 

Nikki Reed
Autor: Profimedia.cz

Kalhoty: H&M, 899 Kč, halenka: Lindex, 999 Kč, kabelka: H&M, 599 Kč, lodičky: Zoot, 1999 Kč, náhrdelník: Lindex, 149 Kč, hodinky: Topshop, cca 880 Kč

Autor: Markéta Tošnarová