Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Modelka Karlie Kloss zazářila v černobílé kombinaci

14. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Karlie Kloss předvedla černobílou kombinaci.

Karlie Kloss (23) si takto oblečená vyrazila na pracovní schůzku. Pohodlně, ale stále stylově v nesmrtelné černobílé kombinaci.  Zcela jednoduchý outfit Karlie doplnila černou kabelkou s kováním, která celý model ozvláštnila. Ladí také sluneční brýle a široké nohavice. Známá americká modelka prostě ví, co jí sluší.

Buďte jako Karlie Kloss

Z bílého trička, které seženete za pár korun, se dá vyčarovat spousta krásných kombinací. Spolu se širokými nohavicemi a balerínami, které mají netradiční střih, vytvoří jednoduchý outfit vhodný kamkoliv. Pokud se nechcete vzdávat podpatků, sáhněte po černých sandálkách. Zcela jednoduchý outfit stačí ozvláštnit sice černou, ale za to zdobenou kabelkou.

Móda podle celebrit
Autor: profimedia

Tričko: H&M, 129 Kč, kalhoty: Topshop, cca 900 Kč, kabelka: Mango, 449 Kč, baleríny: Zoot, 1199 Kč, náhrdelník: H&M, 129 Kč, brýle: Topshop, cca 400 Kč

Autor: Markéta Tošnarová