Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Módní ikona Alexa Chung vsadila na klasiku

12. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Klasika nikdy neumírá a to přesně dokazuje svým jednoduchým outfitem Alexa Chung.

Módní ikona Alexa Chung (32), která pracuje pro britský časopis Vogue, si v těchto klasických kouscích zařizovala pochůzky po New Yorku.

Takto oblečená můžete vyrazit kamkoliv. Do města, na nákupy nebo na kafe s kamarádkami. Kombinace v podobě trenčkotu a pruhovaného trička je nesmrtelná. Navíc se do módy opět vrací džínové sukně, nejlépe s předním propínáním na knoflíčky nebo na zip. Kotníkové boty můžete za teplejšího počasí vyměnit třeba za balerínky.

Buďte jako Alexa Chung

Když nevíte, co zrovna na sebe, využijete kousky, které by neměly v šatníku chybět žádné slečně ani ženě. Klasický béžový trenčkot, pruhované tričko, třeba i s velice módním trendem, nášivkovou aplikací a černé kotníkové boty. Kabelku volte podle toho, kam zrovna vyrážíte. Velkou, jako má Alexa, zvolte na nákupy nebo do práce a menší, když jdete třeba na kafe.

móda podle celebrit
Autor: profimedia

Trenčkot: Mango, 1999 Kč, tričko: Mango, 399, sukně: H&M, 799 Kč, kabelka: Mango, 799 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč

Autor: Markéta Tošnarová