Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Těhotná Megan Fox vsadila na proužky

7. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Těhotná Megan Fox si vyrazila v pruhovaných šatech a my zjistíme, kde je seženete!

Herečka Megan Fox (29), která byla několikrát zvolena jako nejvíce sexy žena světa, čeká se svým Brianem Austinem Greenem třetího potomka. Loni si sice prošli krizí, která skončila dramatickým rozchodem, ale nakonec se k sobě znovu vrátili. Megan ani během třetího těhotenství neztrácí sexappeal.

Na oběd s manželem si vyrazila v obepnutých pruhovaných šatech, které zvýrazňovaly rostoucí bříško. Přes ně přehodila jen jednoduchý černý kardigan a vklouzla do obyčejných žabek. Možná byste od nejkrásnější ženy světa čekaly něco luxusnějšího a více svůdného, ale podle nás vypadá perfektně i v jednoduchém a pohodlném outfitu.

Buďte jako Megan Fox

Nemusíte být těhotná, abyste mohla nosit jednoduché, ale efektní námořnické šaty. Sluší totiž opravdu všem. Pokud budete mít pocit, že vás proužky moc rozšiřují nebo vám zvýrazňují nedokonalosti, přehoďte přes šaty lehoučký svetřík nebo třeba džínovou bundičku. Nejefektivněji však vypadá stylová prodloužená vesta.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: H&M, 349 Kč, Lindex, 899 Kč a Zoot.cz, 469 Kč

Inspirujte se i dalšími módními trendy českých i zahraničních celebrit!