Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Reportáž z obchodního centra: Co je v obchodech nového a které barvy převládají?

Co je nového v obchodech?
25. dubna 2016 | 06:00

Pokud jste už dlouho nenašla čas na brouzdání po obchodech a zkoušení nových hadříků, nezoufejte! My jsme pro vás zmapovaly módní obchody, a tak přesně víme, kde najdete aktuální trendy, a kde pro vás dokonce přichystali slevy. 

Na první pohled nelze přehlédnout, že každý obchod se chce barevně odlišovat od těch ostatních. Ve všech z nich samozřejmě najdete módní pudrové odstíny, které jsou letos hitem nejen jara, ale i léta. Loni v létě kralovaly neonové zářivé barvy, které jsou letos pasé. A to především kvůli oficiálním barvám roku, kterými se staly Rose Quartz, neboli červánkově růžová, a Baby Blue, neboli nebesky modrá. Jedinou opravdu výraznou barvou, kterou najdete téměř v každé aktuální kolekci, je sytě korálová. 

...
Autor: Andrea Zelníčková

A teď vám prozradíme, kam pro konkrétní barvy vyrazit. V C&A a Camaieu převládají pudrově růžová, bílá a již zmiňovaná korálová. V prodejnách Camaieu pro vás navíc připravili na vybrané kousky slevu až 50 %. Díky speciální akci nakoupíte výhodně i v obchodech Promod, kde při koupi jednoho vršku a jednoho spodku získáte 30% slevu na levnější z nich. V prodejně převládá nebesky modrá a na své si přijdou i milovnice boho stylu a zemitých barev.

V prodejnách Orsay si můžete vybavit celý šatník ve svěžím mint odstínu, v Lindexu zase zkombinovat kanárkově žlutou s námořnicky modrou. A pokud hledáte klasiku, rozhodně zajděte na nákupy do Reserved. Tam se to jen hemží černobílými a džínovými kousky. 

Kde jsou bombery?

Než jsem do obchodů dorazila, rekapitulovala jsem si aktuální trendy. "Modrá, růžová, džínovina, květinové potisky, zkrácené délky kalhot, halenky s odhalenými rameny a stylové bomery," přeříkávala jsem si v duchu. Nakonec mě však překvapilo, že ačkoliv jsou bombery tolik módní záležitostí, našla jsem jich v nákupním centru jen pár kousků. Kam tedy na ně? Vyzkoušejte on-line obchody, jako jsou Zara, Mango nebo Zoot.

Video se připravuje ...
Měkká džínovina je hit! • VIDEO: Andrea Zelníčková