Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Jarní outfit podle české modelky

23. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co takhle inspirovat se českou modelkou Lucií Hadašovou, která vsadila na nápadné doplňky?

Vítězka České Miss 2007 módní diktát příliš neuznává, nejraději nosí to, v čem se cítí dobře. Občas si ale pořídí módní doplněk, který je natolik nápadný, že i z obyčejného outfitu vyčaruje nepřehlédnutelný model.

Jako modelka si vysokých podpatků užila dost, a tak dává v osobním životě přednost módním teniskám a nadčasovým džínám. Jako blondýna si také může dovolit černé oblečení, které nosí velmi ráda.

Buďte jako Lucie Hadašová

Pokud také preferujete jednoduché oblečení, ale chtěla byste alespoň trochu vystoupit z davu, pořiďte si jako Lucie zářivě růžové tenisky nebo třeba pastelově růžovou silikonovou kabelku. Oba doplňky můžete nosit k džínám, kraťasům, ale i k pouzdrovým nebo áčkovým sukním.

Lucie Hadašová má ráda černorůžovou kombinaci
Autor: archiv firem

Džíny: Zoot.cz, 1649 Kč, křivák: F&F, 1099 Kč, tričko: Lindex, 249 Kč, kabelka: obag.cz, 2470 Kč a tenisky: queens.cz, 3990 Kč