Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Jessica Alba nedá dopustit na kožený křivák!

21. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Na pořízení nadčasového křiváku není nikdy pozdě!

Herečka Jessica Alba je čím dál krásnější! Její styl je ryze ženský, nejraději má sukně, které jsou pro její postavu jako stvořené. Díky štíhlým křivkám si může klidně dovolit i pouzdrovou sukni s nápadnými vzory, které mnohým ženám mohou opticky uškodit.

Jessica se nebojí kombinovat různé vzory. Kytky a pruhy sladila naprosto perfektně. Hlavním kouskem celého outfitu je však kožený křivák, který je základem každého šatníku. I když letos černé klasice šlapou na paty béžová, světle modrá i světle růžová, můžete si být jistá, že černá bude v módě za rok, za pět let a pravděpodobně i za dvacet!

Buďte jako Jessica Alba

Pokud se vám hereččin styl líbí, nebojte se rockový křivák kombinovat s ženskými elegantními a romantickými kousky, jako jsou pouzdrové i áčkové sukně, halenky v pudrových barvách nebo třeba lodičky. Mix stylů je v kurzu, ale chce to odvahu!

Spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: TopShop, cca 5000 Kč, Zoot.cz, 919 Kč a Orsay, 1299 Kč

Inspirujte se i dalšími trendy outfity českých i zahraničních žen.