Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Aktuální trendy v džínech: Jaro a léto ovládnou zvonáče a bílý denim!

  • 13. dubna 2016 | 06:00

    I takové nadčasové oblečení, jako jsou džíny, podléhá aktuálním trendům. Letos na jaře a v létě zaplaví obchody zvonáče, sedmiosminové délky nebo džíny s bláznivými nášivkami. Vyberete si?

  • Zkrácená délka

    Až vyrazíte do obchodů a většina džín, které si vyzkoušíte, vám bude sahat sotva ke kotníkům, nedivte se! Jaru a létu totiž vládne sedmiosminová délka. Pokud máte krátké nohy a silná stehna, tento trend vás asi příliš nepotěší. Když však ke zkráceným džínám obujete boty na podpatku nebo klínu, bude výsledný efekt skvělý. Rovné a slim džíny, které už máte doma, můžete jen jednoduše ohrnout. Ty odvážnější z vás je můžou i ustřihnout a ideální délka je na světě!

    Zara, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
  • Zvonáče

    Na přehlídková mola se po delší pauze vrátily už loni, do obchodů se ta největší vlna valí právě teď. Pokud jste před lety džíny se zvonovými nohavicemi milovaly, určitě je s chutí oblečete i dnes. Pro ženy s ženskými tvary jsou naprosto ideální, protože opticky vytvarují postavu.

    Zara, 899 Kč
    Autor: archiv firem
  • Roztrhané

    Trend roztrhaných džínů stále pokračuje! A platí pravidlo "čím více, tím lépe". Takže pokud máte odvahu, můžete nosit klidně i kalhoty s obřími dírami a plandajícími nitěmi. Decentnější provedení má ale samozřejmě také zelenou!

    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem
  • Bílý denim

    Další špatná zpráva pro ženy se silnými stehny a větším zadečkem – bílá džínovina je opět v kurzu. A jak je známo, bílá barva rozšiřuje a přidává kila navíc. Pokud však k bílým slim džínám obléknete třeba černou prodlouženou tuniku, budete vypadat perfektně, protože problematické partie budou schované.

    Zara, 899 Kč
    Autor: archiv firem
  • Nášivky

    Džíny ozdobené barevnými nášivkami, záplatami nebo třeba korálky jsou velký hit. Obléknout si takový kousek chce odvahu, ale ve spojení s jednoduchým tričkem a teniskami vám vyčaruje ležérní, ale neobyčejný model.

    TopShop, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
    Sledujte i další aktuální módní trendy!

Diskuse ke článku
.