Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový jarní trend: Oblékněte se jako Italky!

Video se připravuje ...
Jarní trendy podle stylistky ovlivnila móda Italek
VIDEO: Adam Balažovic
11. dubna 2016 | 06:00

Nejvíce inspirativní styl měly prozatím elegantní Francouzky, letos je tomu ale jinak. Pomyslné žezlo přebírají ležérní Italky a jejich móda se odráží v aktuálních trendech. Co vlastně nosí? To vám prozradí stylistka Marks & Spencer Klára Klempířová.

Jako Italka

Trendy se sice stále mění, ale základy šatníku stále zůstávají. I letos na jaře můžete postavit stylový outfit z toho, co už ve skříni dávno máte, a to jsou džíny a jednoduchá trička. Letos by vám také neměly chybět tenké barevné svetříky, pod které můžete obléknout tílko nebo které v létě lze nosit na holé tělo.

Přesně tak to dělají stylové a praktické Italky. Ty k jednoduchému modelu obují nadčasové kožené mokasíny nebo barevné balerínky a nezapomenou ani na velkou praktickou tašku. Druhou variantou může být ten samý outfit, akorát s džínovou sukní. K té se však mnohem více hodí balerínky.

Možná vás to překvapí, ale kromě svetříků budou na jaře trendy i dlouhé úpletové vesty. Nově se tyto kousky neřadí jen do podzimní a zimní výbavy, ale i do té jarní. Dlouhé vesty vypadají skvěle přes jednoduché těsné šaty nebo třeba pruhované námořnické tričko. Vestička vám krásně vytvaruje postavu a zamaskuje nedokonalosti, a tak si díky ní mohou obléknout těsné topy a šaty i ženy, které dosud neměly odvahu.

Sledujte i další aktuální módní trendy!