Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Černé sako je nutnost! Ví to i Daniela Peštová

9. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujal ležérní outfit modelky Daniely Peštové, které pánský styl opravdu sluší.

Modelka Daniela Peštová patří bezpochyby mezi nejkrásnější Češky vůbec. Svět módy má naprosto v malíčku a její modely jsou maximálně inspirativní. Nosit je navíc můžete, i když nemáte tak dokonale štíhlou figuru jako Daniela.

V osobním životě ji nejčastěji potkáte právě v outfitech laděných do pánského stylu. Dává přednost pohodlí před módními výstřelky, a tak není divu, že její šatník je zaplněn nadčasovými kousky. Místo minisukně si zkrátka raději oblékne těsné džíny a kožený křivák – a i tak vypadá sexy. Když si Daniela se svým manželem Pavolem Haberou vyrazí do společnosti, patří vždy mezi nejlépe oblečené páry večera.

Buďte jako Daniela Peštová

Mezi kousky, které má Daniela nejraději, rozhodně patří černé sako. Ať už máte doma klasiku, prodlouženou verzi nebo třeba oversized, využijete ho ke každé příležitosti. Našly jsme pro vás deset nejlepších kousků!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: TopShop, cca 1500 Kč, New Yorker, 949 Kč a Orsay, 1299 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!