Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Buďte i v dešti za hvězdu!

7. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Do deštivých dnů se můžete obléknout třeba jako herečka Olivia Wilde.

Herečka Olivia Wilde patří mezi nejlépe oblékané ženy světového showbyznysu. Nepouští se do velkých módních výstřelků a díky tomu nedělá žádné výrazné přešlapy. Rozhodně se ale nedá říct, že by byl její šatník nudný, naopak! Je plný nadčasových kousků, které umí Olivia skvěle kombinovat nejen mezi sebou, ale i s výraznými módními trendy.

Na společenské události většinou volí nadýchané sukně s ozdobným vrškem nebo splývavé šaty, které kopírují její siluetu a decentně zvýrazňují přednosti.

Buďte jako Olivia Wilde

Jaro je sice oficiálně tu, ale v nejbližších dnech nás čekají spíše deštivé dny než ty slunečné. I během sychravého počasí však můžete vypadat stylově. Olivia zvolila na deštivou procházku ležérní outfit složený z boyfriend džínů, černého basic trička a stylového bomberu. Nechyběly ani oblíbené kotníčkové boty s trendy třásněmi, praktická cross body kabelka a samozřejmě pestrobarevný deštník, který vám v chmurném počasí zvedne náladu.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Džíny: Desigual, Zoot.cz, 1949 Kč, bomber: Zoot.cz, 1529 Kč, tričko: New Yorker, 199 Kč, boty: Deichmann, 999 Kč, kabelka: Orsay, 799 Kč a deštník: Desigual, different.cz

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!