Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

V hlavní roli košile: Které jsou letos trendy?

  • 23. března 2016 | 06:00

    Košile patří mezi základ šatníku především z toho důvodu, že se dají nosit úplně ke všemu. Kromě toho mají jednu krásnou vlastnost. Dokážou skvěle schovat nějaký ten faldík. Vyberte si tu svou!

  • Denimové

    Džínové košile si užijete klidně i v létě, protože se nešijí přímo z denimu, ale z lehčího a vzdušnějšího materiálu, který je mnohem příjemnější. Pamatujte ale, že mnoho džínoviny škodí. Kombinujte tedy denimovou košili například s plátěnými kalhotami.

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem
  • Průsvitné

    Průsvitné košile jako jediné nedokážou zakrýt větší bříško, naopak na něj ještě upozorní. Spodní prádlo pod ně volte vždy ve stejné barvě. Hitem poslední doby je kombinování průsvitných vršků s rafinovaným krajkovým body.

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Flanelky

    Flanelové košile oceníte především jako oblečení k neformálním příležitostem. Dobré jsou v kombinaci s potrhanými džínami. Nejlépe vypadají rozepnuté, oblečené přes tričko s potiskem nebo uvázané ležérně kolem pasu.

    Next, 1050 Kč
    Autor: archiv firem
  • Maxi

    Letos budou dlouhé košile absolutním hitem. Nosit je můžete nejen ke slim kalhotám, ale i k širokým nohavicím nebo legínám. Prodloužené košile jsou nesmírně pohodlné a lichotí i silnějším postavám.

    Zara, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
  • Kožené

    Koženkové košile skvěle zastoupí křivák nebo jinou vrchní vrstvu, protože neprofouknou. Při kombinování s nimi můžete počítat jako se spodní i vrchní vrstvou.

    Zoot.cz, 1099 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Kateřina Štěpánová
Klíčová slova:  trendy, móda, košile, oblečení, jaro, halenka
Diskuse ke článku
.