Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Extravagantní modely: České návrhářky nadchly Ivanu Jirešovou i další diváky

19. března 2016 | 16:41

Dalším dnem pokračoval Mercedes Benz Prague Fashion Week. Přinesl módní kreace čtyř českých značek, za kterými se skrývají čtyři ženy. Kateřina Geislerová, Monika Drápalová, Iva Burketová a Eva Vontorová. Díky nim modelky na předváděcím mole oblékly kůži i extravagantní a výstřední umělecká díla, která při nošení chtějí odvahu. 

Video se připravuje ...
mbpfw • VIDEO: Tereza Kovářová
Je neuvěřitelné, jak odlišné mohou být pohledy na módu. Striktní linie a pánské prvky se koncem týdne na přehlídkovém mole střídaly s živelnými a divokými konturami. Pokud patříte k těm odvážnějším a extravagantnějším ženám, potom by vás zcela uchvátila kolekce Moniky Drápalové. Z předváděných modelů si včera vybírala i spousta celebrit. "Odnesla bych si takových šest kousků," svěřila se například herečka Ivana Jirešová

Návrhářka Iva Burketová, která tvoří pod značkou ODIVI, se rozhodla vzdát hold lidem, kteří chtějí překonávat sebe sama. Další tvůrkyně Kateřina Geislerová se svěřila, že stejně jako loni, kdy se stala matkou, i letos její tvorbu nadále ovlivňuje mateřství. Poprvé tak ve své kolekci použila pleteniny. Podívejte se samy na kreace našich předních návrhářek, vybraly byste si?