Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní událost roku! Dokonalé modely z hedvábí a starých džínů nebo kabáty pro víly!

18. března 2016 | 16:00

Včerejší módní přehlídky byly opravdu pestré. Na první z nich představily své kolekce dvě dámy, Zuzana Kubíčková a Petra Balvínová a v dalším kole Denisa Nová a Pavel Brejcha. Střihy, materiály i barvami to jen hýřilo.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Tereza Kovářová

V kolekcích prvních dvou dam Zuzany Kubíčkové a Petry Balvínové, nechyběly barvy jako fuchsiová, modrá, zelená nebo pistáciová všechny v sytých odstínech. Kráčely vedle šedivé, bílé a černé a skvěle doplňovaly celou paletu.

V druhém bloku přehlídek se modely Pavla Brejchy, vystřídaly s oblečením, které navrhla Denisa Nová. Pavlovy rafinované střihy a poloviční korzety, připomínající něžné brnění. Jeho nápadité kabáty si budete chtít okamžitě koupit, jsou totiž určeny křehkým mořským vílám, kterým v zimě zamrzlo moře a musí zůstat ve městě.

Denisa Nová pak předvedla minimalistické modely, při jejichž výrobě použila hedvábí a staré džíny. Mezi celebritami se objevila Dara Rolins, Klára Výtisková nebo Kaira Hrachovcová.

Mercedes Benz Fashion Week je událost, na kterou se nesmí podcenit příprava. Proto si mě museli vzít do rukou zkušené stylistky ze salonu The Senses. Už chápu, co na tom je, když se o váš outfit postará kompletně někdo jiný a vy se cítíte jako hvězda.