Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: I Julianne Moore nosí džíny a tenisky!

5. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba víkendovým outfitem oblíbené herečky Julianne Moore, která si občas ráda odpočine od šatů a jehlových podpatků. 

Herečka Julianne Moore si teď společenských šatů a lodiček užila až až. Od začátku roku se po červeném koberci prošla dokonce několikrát. Mimo jiné i předávala Oscara Leonardu DiCapriovi. Při výběru velké večerní róby většinou nešlápne vedle a její vytříbený vkus a styl se odrážejí i v běžném životě. 

Herečka si vyšla na procházku městem ve stylovém outfitu, který přesně odpovídá aktuálním módním trendům. Celému modelu vévodí oversized kabát ve velbloudím odstínu hnědé, který Julianne správně doplnila sportovními džínami a teniskami. 

Buďte jako Julianne Moore

Pokud vás styl slavné herečky zaujal, zkuste se inspirovat. Kombinace elegantnějších a sportovních prvků se rozhodně nebojte. Stejně jako Julianne můžete k modelu zvolit klasickou černou kabelku, nadčasové pilotky a krémový šátek. Skvěle by k outfitu ladily i kožený batůžek nebo menší crossbody kabelka. 

spoj
Autor: archiv firem

Kabát: Zoot.cz, 7739 Kč, džíny: New Yorker, 799 Kč, tenisky: Adidas, 2299 Kč, šátek: New Yorker, 299 Kč, kabelka: TopShop, cca 1000 Kč a sluneční brýle: Zoot.cz, 469 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!