Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Oživte jarní šatník: Sáhněte po originálních módních kouscích!

7. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte ty nejlepší kousky, které oživí váš šatník? Milujete módu a nedáte dopustit na svěží a trendy outfity? Jste rozený estét a chcete se nejen hezky oblékat, ale i bydlet? Pak neváhejte a navštivte internetový obchod s módou a bytovými doplňky www.different.cz, kde na vás čeká nepřeberné množství skvostných kousků, které prostě „musíte mít“!

Internetový obchod www.different.cz je tu pro vás už od roku 2008. Za jeho založením stála parta mladých nadšenců, které se nelíbila jednotvárná mnohdy až nudná česká móda.

Chůze jako po obláčku

Kdo by neznal plastové voňavé boty Melissa? Tyto skvosty, původem až z Brazílie, jsou bez nadsázky oslavou designu. Boty jsou vyráběny ze speciálního ohebného materiálu Melfelx, který se dokáže dokonale přizpůsobit vaší noze a vy si tak můžete vychutnávat měkoučkou chůzi v nádherně vonících botičkách!

Autor: www.different.cz

Nová jarní kolekce, vonící po sladkých žvýkačkách, vás zasáhne přímo do srdce. Nejvýraznější novinkou jsou určitě botičky z unikátní barokní kolekce. Tyto kouzelné balerínky a sandálky by neměly chybět v žádném botníku. Nádherné zdobení motivem krajky okouzlí prostě každého.

Autor: www.different.cz

Další výraznou novinkou jsou nepřehlédnutelné plastové tenisky Melissa. V dostání jsou hned v několika barevných provedeních. I tyto Melissy jsou vyrobené z měkkého plastu, jež snadno provoní váš botník příjemnou vůní. Pata a jazyk boty je vyroben z příjemného materiálu připomínající neopren.

Autor: www.different.cz

Pohodlná klasika, která se nikdy neokouká – to jsou balerínky Melissa. A můžete vybírat hned z několika druhů. Balerínky s mašličkami, s drobnými kvítky, s otevřenou či zavřenou špičkou, děrované boty nebo kouzelné pantoflíčky… To vše nabízí nová jarní kolekce Melissa 2016!

Vybočte z davu

Vyměňte obyčejné tmavé džíny za pestrobarevné šaty, které ve vteřině podtrhnou vaši ženskost. Nadčasové kousky, díky nimž vás budou obdivovat chtivé oči nejednoho muže, nabízí oblíbená španělská značka Desigual. Elegance a hravost může jít k sobě!

Autor: www.different.cz

Také se těšíte, až odhodíte všechny ty zimní bundy, čepice a šály a vklouznete do něčeho pohodlnějšího? Šaty z vás udělají ženskou a pozvednou vám sebevědomí. Oblečení Desigual poznáte na první pohled. Každý kousek je mistrovské dílo, z něhož čiší proslulý španělský temperament. Že jste ještě neobjevila kouzlo šatů? S kolekcí Desigual svůj názor určitě změníte!

Autor: www.different.cz