Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Pruhovanou pouzdrovou sukni musíte na jaře mít!

25. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! S blížícím se jarem je potřeba osvěžit šatník a pruhovaná sukně se tam bude vyjímat.

Jedna z mladších sester Kim Kardashian Khloe je stejně jako zbytek klanu Kardashianových v USA velmi populární. Stejně jako její o trochu slavnější sestra, i Khloe ráda ukazuje své ženské přednosti, a tak úzké pouzdrové sukně zabírají v jejím šatníku opravdu velký prostor.

Jestli máte i vy ráda klasické pouzdrové sukně, zkuste se letos na jaře trochu odvázat v pruhované verzi. Jestli budou pruhy vodorovné nebo svislé, záleží jen na vás. Hlavně, abyste se v nich cítila dobře.

Buďte jako Khloe Kardashian

Stejně jako Khloe můžete pruhovanou pouzdrovku kombinovat s basic vršky, mezi které patří černá a bílá trička, tílka a košile. Pokud máte dlouhé nohy, můžete k sukni klidně obout ležérní espadrilky nebo nesmrtelné balerínky. V opačném případě raději volte klasické lodičky nebo alespoň boty na klínu.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 659 Kč, TopShop, cca 1200 Kč a Zoot.cz, 829 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!