Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

I stahovací prádlo může být sexy! Víme, kde a za kolik ho seženete

24. února 2016 | 06:00

Co nedokážou vaše nová dieta nebo pravidelné cvičení, zachrání stahovací prádlo, za které se už dávno nemusíte stydět. Bombarďáky, které nosila Bridget Jones, jsou naštěstí minulostí. Podívejte se, jaké skvěle vypadající tvarovací prádlo si můžete pořídit.

Vhodně zvolené spodní prádlo dokáže zázraky a rozhodně se za něj nemusíte stydět. Dokonce i většina slavných žen na něj nedá dopustit. Světoznámé herečky, zpěvačky, a dokonce i některé modelky si k perfektní postavě pomáhají stahovacími body a tvarovacími kalhotkami. K nošení zeštíhlovacího prádla se přiznaly například herečky Eva Longoria, Gillian Anderson nebo Kristen Stewart. Mladá herečka Sarah Hyland zase na letošním předávání cen Zlatý glóbus řekla: "Jsem jedna z těch, které to otevřeně přiznají, ale garantuji vám, že 90 procent žen tady ho má na sobě taky, jen to za žádnou cenu nepřiznají."

Které prádlo si vybrat?

Záleží na tom, jestli toužíte po plošším bříšku, užších stehnech nebo po celkově štíhlejší linii. Samotné bříško a pas zúží stahovací kalhotky nebo pásy. Obojí může být v tělové barvě, nebo naopak ozdobené rafinovanou krajkou, abyste se nemusela stydět se v nich ukázat před partnerem. Tvarovací body vám kromě břicha zpevní i boky a zadeček. Pro tyto samostatné partie jsou ideální zeštíhlovací legíny nebo punčocháče. Ty mají většinou všité speciální podpůrné zóny, a tak tvarují boky, stehna i zadeček, vpředu mají všitý chytrý panel na lichotivý tvar bříška. Nosí se pod sukně i šaty.

Pro celkové zpevnění siluety volte tvarovací šaty, které jsou rafinovanou variantou klasické spodničky a skvěle se hodí pod šaty i sukně. Další možností jsou tvarovací body s nohavičkami, která mají buď zabudovanou vyztuženou podprsenku, nebo hluboký výstřih, do kterého zvolíte svou vlastní. "Body vytvoří krásně vytvarovanou postavu od prsou po zadeček, lichotí bříšku, pozvedává zadeček a tvaruje pas. Hodí se pod upnuté topy a šaty," radi Nela Pospíšilová z Marks&Spencer.

Nezapomeňte na to, že ve stahovacím prádle se musíte cítit maximálně pohodlně. Kvalitní kousky jsou ušity tak, že o nich celý den ani nevíte.

Sledujte i další trendy z oblasti módy a krásy!