Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si na jaro džínovou sukni, která je znovu trendy!

20. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Mezi prvními jarními kousky může být třeba džínová sukně, kterou nosí i mladá herečka Lily Collins. 

I když je stále zatím zima, můžete si čekání na jaro zkrátit alespoň nákupem prvních jarních kousků, které osvěží váš šatník. Asi největší letošní comeback slaví džínové sukně, které se po letech vracejí zpět do módy. A pokud si potrpíte spíše na ležérní a pohodlné kousky, rozhodně se tato sukně stane jedním z nejoblíbenějších jarních kousků ve vašem šatníku.

Pokud máte nějakou džínovou sukni z dřívějších let, rozhodně ji opět vytáhněte ze dna skříně a začněte ji znovu nosit. Ovšem tedy jen v případě, že na ní nejsou blýskavé kamínky, našité obrázky a dole není rozpáraná, jak se to nosilo před deseti lety. Jednoduše střižená jednobarevná sukně má rozhodně zelenou. Největším hitem jsou však áčkové džínové sukně s nápadným zapínáním vpředu. 

Buďte jako Lily Collins

Na sukni bez punčocháčů a sandálky si budete muset ještě chvíli počkat, ale oversized tričko s širokým kulatým výstřihem můžete k sukni nosit i teď. Místo sandálků vám poslouží stylové tenisky nebo oblíbené kotníkové chelsea boty. 

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: New Yorker, 499 Kč, Tommy Hilfiger, gamata.cz, 1450 Kč a TopShop, cca 900 Kč

Sledujte i další stylové outfity českých i zahraničních celebrit a inspirujte se.