Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Styl podle celebrit: Taťána Kuchařová dokazuje, že tělové barvy sluší i blondýnkám!

11. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujaly nude šaty Táni Kuchařové, které by mohly být tím správným jarním kouskem do vašeho šatníku.

Taťána Kuchařová bezesporu patří mezi nejkrásnější české ženy. Svůj šarm umí podtrhnout i vkusnými outfity, které mohou být většinou inspirací pro ženy všech věkových kategorií. Přestože má Táňa perfektní křivky, nepotrpí si na vyzývavé oblečení, ale spíše na to trendové a elegantní.

Na 50. výročí značky Dermacol, jehož je tváří, oblékla nude šaty s rafinovaným kulatým výstřihem na zádech. K nim samozřejmě obula i tělové lodičky, které jsou známé tím, že opticky prodlužují nohy. Jako správná dáma přišla v elegantním kožíšku, který jednoduchému modelu dodával punc luxusu.

Buďte jako Táňa Kuchařová

Pokud jste blondýnka a bála jste se módních tělových odstínů, můžete se přesvědčit, že i vám budou slušet. A pokud se přece jen budete cítit jako bledulka, doplňte nude barvy černými lodičkami, kabelkou a náhrdelníkem. Příjemný kontrast vás nenechá splynout s davem.

Spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: TopShop, cca 600 Kč, Zoot.cz, 499 Kč a Zoot.cz, 729 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity slavných krásek z Čech i zahraničí!