Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Móda pro matky i dcery: Inspirujte se Kate Moss nebo Salmou Hayek!

  • 11. února 2016 | 06:00

    Říká se, že jaká matka, taková dcera, a faktem je, že půvab, ale i vkus a styl se často dědí. Inspirujte se slavnými kráskami a jejich mladšími verzemi.

  • Vanessa Paradis (43) a dcera Lily Rose (16)

    Asi byste podle fotky nehádala, že se malá Lily (dcera Johnnyho Deppa) začíná velice úspěšně prosazovat jako modelka. Ovšem na profesních fotografiích a jako sexy dospělá žena. Maminka je navíc dlouholetou múzou značky Chanel a Karla Lagerfelda, který si libuje v maximálně útlých postavách svých modelek. A to obě děvčata splňují na jedničku.

    Vaness Paradis
    Autor: profimedia.cz
  • Katie Holmes (37) a dcera Suri (9)

    Na rozdíl od své dcery Suri, kterou má s hollywoodskou hvězdou Tomem Cruisem, působí Katie na ulici velmi nenápadně. Nejraději nosí džíny a bundu nebo kabát. Suri bývala vyhlašována jako nejlépe a nejdráž oblékané dítě Hollywoodu, dnes už se ale časy změnily. Pestré barvy zůstaly, ale cena klesla.

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (49) a dcera Valentina Paloma (8)

    Slavná mexická herečka si na oblékání potrpí. Protože měří jen 157 centimetrů, často sází na kalhoty a sukně s vysokým pasem, které opticky prodlouží nohy. Ráda nosí klobouky, po čemž se opičí i její malá dcerka. Tu má s manželem – francouzským multimilionářem Francoisem Henrim Pinaultem.

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Moss (42) a dcera Lila Grace (13)

    Anglická supermodelka svět fascinuje i pobuřuje, třeba svou láskou k pravým kožichům. Dceru má s Jeffersonem Hackem, majitelem časopisu Dazed & Confused. Chodili spolu však jen rok. Zimu tráví Kate ve svých oblíbených kožíšcích, ovšem Lila – jako správná teenagerka – má raději bundy.

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Sledujte i další žhavé módní trendy!

Autor: sim
Diskuse ke článku
.