Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Stylové košile z nových kolekcí: Frčí kostky a džínovina!

10. února 2016 | 10:00

Našly jsme pro vás stylové košile z nových jarních kolekcí, které ve vašem šatníku rozhodně nesmějí chybět. A pokud ráda nosíte košili zastrčenou do kalhot nebo sukně, určitě vás nadchne i originální způsob zastrkování, který jsme pro vás natočily. 

Košile je bezesporu kousek, který by neměl chybět v žádném ženském šatníku. A to hned v několika provedeních. Základním stavebním kamenem je klasická bílá košile, která nikdy nevyjde z módy, a dá se nosit naprosto ke všemu. Velkým evergreenem jsou i džínové košile, které se poslední roky také drží na výsluní. Trojlístek "must have" uzavírá kostkovaná košile, která už dávno nepatří jen do westernových filmů, ale i na přehlídková mola.

Letos se mezi tuto trojici probojovala novinka v podobě pruhované košile, kterou si okamžitě zamilovaly i slavné krásky. Můžete se dokonce rozhodnout, jestli dáte přednost vodorovným nebo svislým proužkům, protože hitem jsou letos obě varianty. Stejně jako klasickou bílou košili, tak i tu pruhovanou můžete obléknout úplně ke všemu, protože se dokáže přizpůsobit každému stylu.

Zastrčte je!

Košile můžete nosit přes kalhoty a sukně nebo je zasoukat dovnitř, a nechat tak vyniknout pas a boky. Nemusíte však košili zastrkovat klasickým způsobem, ve světě teď letí takzvaný wrap. Jednu stranu košile jednoduše šikmo zastrčíte a tu druhou přes ni přeložíte na opačnou stranu. Vršek můžete upravit pomocí spínacích špendlíků nebo zapnout třeba jen na jeden knoflíček. Nejlépe se vám bude zastrkovat rovně střižená oversized košile. Pokud žádnou nemáte, vypůjčte si nějakou z partnerovy skříně.

Video se připravuje ...
Wrap způsob zastrkování košile • VIDEO: Andrea Zelníčková

Podívejte se na další aktuální módní trendy.