Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Rafinované roláky: Pořiďte si takový, jaký má Victoria Beckham nebo Reese Witherspoon!

  • 7. února 2016 | 06:00

    Sluší téměř všem ženám, jen si stačí vybrat ten pravý. Je libo sexy upnutý rolák nebo raději splývavé pončo? Inspirujte se ve světě celebrit.

  • Vytvaruje postavu

    Pokud potřebujete opticky protáhnout postavu do výšky, volte tenké jednobarevné roláky s límcem, který nebude odstávat, ale obepne krk. Nejlépe v tmavé barvě, takže černý, vínový nebo třeba lahvově zelený. Větší zadeček zase skryjete pomocí rolákového ponča se středovým prodlouženým cípem. To navíc zamaskuje i případné faldíky na břiše.

    Bonprix, 749 Kč
    Autor: archiv firem
  • Victoria Beckham (41)

    Módní ikona Victoria je známá svým vytříbeným vkusem a roláky miluje. Černý bez rukávů zužuje ramena a opticky zvětšuje poprsí. Nejvíce sluší hodně štíhlým ženám. Myslete na to, že sice zakryje malá ňadra, ale zároveň odhalí povislé paže.

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
  • Lady Gaga (29)

    Extravagantní roláček sotva do pasu chce pořádnou odvahu. My, méně výstřední ženy, pod něj raději oblékneme tílko nebo ho můžeme natáhnout přes obepnuté šaty. Sedne i ke kalhotám s vysokým pasem, které opticky prodlouží nohy.

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Hudson (36)

    Starorůžový romantický rolák s rozšířenými rukávy je velmi slušivý. Hodí se třeba ke společenským kalhotám. Stejně jako Kate jím ale můžete doladit i módní děravé boyfriend džíny.

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz
  • Sandra Lee (49)

    Slavná americká televizní kuchařka schovává pár malých špíčků na břiše pod zvonově rozšířený rolák a moc jí to sluší. Tento střih se hodí pro ženy typu jablko, které potřebují maskovat širší pas.

    Sandra Lee Seen
    Autor: profimedia.cz
  • Reese Witherspoon (39)

    Důkazem, že klasické roláky rozhodně nejsou asexuální, je i herečka Reese Witherspoon, která v takovém roláku vypadá božsky. Nebála se k němu nasadit výrazné zlaté náušnice a silný náramek a výsledek je úžasný! Inpirujte se i dalšími hvězdnými outfity českých i zahraničních krásek.

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz

Autor: sim
Klíčová slova:  trendy, roláky, celebrity, oblečení, zima, rolák, móda
Diskuse ke článku
.