Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Hvězda Ulice vsadila na šedé šaty

6. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyzkoušejte třeba volnočasový outfit české herečky Hany Holišové.

Českou herečku, která je držitelkou Ceny Thálie, můžete každý všední den vidět na televizních obrazovkách v nekonečném seriálu Ulice. Role maminky Veroniky jí skvěle sedla a diváci si ji rychle oblíbili.

Pětatřicetiletá herečka má perfektní postavu, ale přesto dává ve volném čase přednost spíše pohodlnému oblečení před tím svůdným. Ukázkou perfektního volnočasového outfitu jsou šedé šaty v kombinaci s hořčicovými kozačkami. Jednoduché rovně střižené šaty ozvláštňuje pásek, který by však vypadal ještě lépe, kdyby byl umístěný v pase. Tam by lépe tvaroval linii těla.

Buďte jako Hana Holišová

Jestli se vám šedé šaty zalíbily, pořiďte si podobné. Dají se nosit celoročně. Pokud nejste tak štíhlá jako Hana, sáhněte po rafinovaném střihu, který má naznačené zavinování a díky řasení zakryje bříško. Nebojte se šaty osvěžit nápadnou cross body kabelkou nebo psaníčkem. Inspirujte se stylem i dalších českých a zahraničních slavných žen.

Hana Holišová
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 1139 Kč, boty: Deichmann, 999 Kč, brýle: wayfarer.cz, 199 Kč, ciferník: S.T.A.M.P.S., 565 Kč a kožený náramek: Zoot.cz, 439 Kč