Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

První jarní trendy, které stojí za to si pořídit už teď!

  • 5. února 2016 | 06:00

    Zima je sice teprve v půlce, ale nic nám nebrání v tom, koupit si pár jarních kousků a těšit se na hřejivé sluneční paprsky. Vybraly jsme pro vás aktuální trendy, které si už teď zkraje února můžete pořídit. Předtím si ale nezapomeňte udělat pořádek v šatníku!

  • Půlměsícové kabelky

    Každé milovnici kabelek nesmí na jaře chybět zbrusu nový kousek ve tvaru půlměsíce. Ať už bude kabelka zaoblená dole nebo nahoře, trendy tvar se počítá! Díky nevšednímu provedení se kabelky skvěle hodí jak ke sportovním modelům, tak i k elegantním outfitům. Zkrátka ji musíte mít!

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Džínové šaty

    Loňský obrovský trend košilových šatů letos střídají šaty džínové. Tentokrát nezáleží na střihu, ale na materiálu, a tak si ty pravé najde opravdu každá žena nehledě na věk nebo tvar postavy. Nejčastěji však narazíte právě na zmiňované košilové v denimovém provedení nebo na šaty bez rukávů, které připomínají prodlouženou vestičku.

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Kalhoty s mačkaným pasem

    Žhavým jarním trendem jsou také kalhoty paperbag waist – v překladu "s pasem jako papírový pytlík". Zajímavý detail ozvláštní nejen kalhoty s vysokým pasem, které frčí už třetí sezonu, ale také celý outfit. Tomu dodá opravdu jedinečný vzhled. Skvělé je, že můžete pas zdobit různými pásky, stuhami, lanem nebo pruhem krásné látky.

    TopShop, cca 1200 Kč
    Autor: archiv firem
  • Bomber

    Stejně jako loni, i letos budou obrovským jarním hitem bombery, a to nejen v dámském, ale i v pánském šatníku. Pokud ho ještě z loňska nemáte, pořiďte si rozhodně nějaký alespoň trochu nevšední. Třeba v lesklém provedení nebo s květinovým potiskem.

    TopShop, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Tenký svetřík

    Poměrně tradičním kouskem, který by neměl v žádném jarním šatníku chybět, je barevný tenký svetřík. Ten stačí obléknout ke klasickým džínám, pak obout mokasíny a stylový outfit inspirovaný ležérními Italkami je na světě. Barva je na vás, ale na černou zapomeňte!

    TopShop, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem

    Sledujte i další módní trendy, díky kterým nikdy nesplynete s davem!

Diskuse ke článku
.