Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Valentýn se blíží: Víme, v čem zazáříte na romantické večeři i v ložnici

Video se připravuje ...
Jak se obléknout na Valentýna?
VIDEO: Adam Balažovic
1. února 2016 | 06:00

Svátek zamilovaných se blíží, a tak je čas připravit si outfit, kterým oslníme svého partnera. Zeptaly jsme se stylistky Kláry, jaké oblečení je trendy, elegantní a zároveň svůdné a vhodné do restaurace i na domácí hrátky.

Úpletové šaty

Podle stylistky Marks & Spencer Kláry Klempířové je nejdůležitější, aby byl valentýnský model rafinovaný a ne prvoplánový. Skvělou volbou jsou úpletové šaty s rolákem a nevšedním výstřihem na zádech. Úplet je bohužel velmi nemilosrdný, a proto je vhodné obléknout pod šaty tvarovací prádlo. Může to být zeštíhlující tílko, ale také sexy tvarovací korzet, za který se rozhodně nemusíte stydět ani v ložnici. Jako doplňky zvolte barevný pásek, který ještě více zvýrazní váš pas, lodičky a punčocháče. Černé by působily k romantickému modelu příliš tvrdě, a tak jsou mnohem lepší volbou například antracitové.

Oversized

Že nemusíte být polonahá, abyste byla sexy, dokazuje i druhý model, ve kterém jsou zahrnuty prvky oversized. Velký černý svetr je sice volný, takže skryje kdejaké nedostatky, ale je zároveň svůdný díky hlubokému výstřihu. Oblečte pod něj krajkové body a krajku nechte smyslně vykukovat. Pak už jen stačí tmavé legíny a kozačky ke kolenům a valentýnský model je na světě.

Další varianty

Pokud raději sázíte na osvědčenou klasiku, rozhodně neuděláte chybu ani v padnoucích pouzdrových šatech. Stejně jako pod ty úpletové pod ně můžete obléknout korzet, na který se vaše láska bude celý večer nedočkavě těšit. Možností jsou i kalhoty (raději vynechte roztrhané džíny), ke kterým se skvěle hodí průsvitná halenka, kterou můžete opět podložit krajkovým body nebo sexy prádlem. Inspirujte se i dalšími aktuálními módními trendy!

Módní kousky na Valentýna najdete v naší fotogalerii!