Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svetry za pár kaček: Poslední šance ulovit zlevněné kousky

31. ledna 2016 | 06:00

Tento víkend bude asi poslední, kdy můžeme vyrazit do obchodů a ulovit skvělé kousky v zimních slevách. Aby byly vaše nákupy co nejjednodušší, rozhodly jsme se pro vás najít svetry, kardigany, roláky i ponča za super ceny.

Svetry všech střihů jsou módními kousky, které unosíte po celý rok. V zimě pod kabátem, na podzim a na jaře jako svrchní vrstvu a v létě vás večer zahřejí při zahradním grilování. Svetrů tedy není nikdy dost! Vybírat můžete ze všemožných střihů. Stále se nosí klasika, ale i ležérní kardigany, hřejivé roláky nebo stylová ponča. Všechny typy svetrů právě teď pořídíte za nejnižší ceny vůbec.

Vylepší vám postavu

Pokud se nemůžete rozhodnout, kterému střihu dáte přednost, vyberte si takový, který prospěje vaší postavě. Ženám s postavou typu jablko – tedy žádný pas a větší bříško – budou slušet klasické svetry s hlubokým véčkovým výstřihem i vlněná ponča. Ženy s větším zadečkem a silnějšími stehny by zase měly dát přednost kratším svetrům s velkým rolákem a ve výrazné barvě nebo s potiskem. Chlapeckým křivkám zase sluší svetry, které se dole trochu rozšiřují, nebo kardigany přepásané páskem.

Velká prsa nechte vyniknout ve svetřících na tělo a s výstřihem. Ještě rafinovanější variantou je obepnutý rolák. Naopak malá ňadra opticky zvětšíte kardiganem s volánky nebo svetříkem s řasením v oblasti hrudníku.

Naučte se vybírat i ostatní módní kousky podle tvaru vaší postavy. Uvidíte, jak budete najednou se svým šatníkem i postavou spokojená!

Zlevněné svetry najdete v naší fotogalerii!