Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Ležérní módu milují i slavné ženy!

30. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste si pořídit podobný outfit jako modelka a herečka Andrea Kerestešová.

Ani slavné modelky a herečky nenosí neustále sexy oblečení a boty na podpatku. Důkazem je slovenská kráska Andrea Kerestešová, která si vyšla ve velmi ležérním, avšak šik modelu. Pohodlí a styl určitě oceníte i vy.

Základem jsou skinny džíny a bílá halenka, základní kameny ženského šatníku. Tato jednoduchá kombinace se dá proměnit ve spoustu skvělých a neokoukaných outfitů, které přizpůsobíte příležitosti. Hodí se lodičky, kozačky, tenisky, chelsea boots a na jaře a v létě samozřejmě i balerínky a sandálky. Zkrátka všechny trendy boty, na které si vzpomenete.

Buďte jako Andrea Kerestešová

Andrea k džínám a halence oblékla jednoduchý šedý svetr a obula hnědé kotníčkové boty. Jako kabelku zvolila praktickou cross body. V takovém outfitu můžete vyrazit do města, do práce nebo klidně i na párty. Takže ideální model, ve kterém během dne můžete navštívit snad všechny události. Inspirujte se i dalšími hvězdnými outfity a osvojte si styl celebrit.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetr: Zoot.cz, 549 Kč, džíny: TopShop, cca 1200 Kč, halenka: Mango, 449 Kč, kabelka: Deichmann, 399 Kč a boty: Deichmann, 999 Kč