Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Rozzařte šedé ulice v červeném kabátu!

28. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co třeba pořídit si na aktuální jarní teploty červený kabátek, jaký nosí i herečka Natalie Portman?

Venku to právě teď na zimu příliš nevypadá, a tak si můžete klidně už teď na konci ledna pořídit nový tenký kabátek na jaro. A čím jiným rozzářit šeď našich ulic než nápadnou červenou barvou?

Červený kabát se stane dominantou vašeho modelu, a proto stačí obléknout už jen jednoduché základní kousky v neutrálních barvách. Skvěle si bude rozumět například s nesmrtelnou černou, nadčasovou šedou nebo bílou. Pokud si nevyberete šusťákový kabát, ale zvolíte spíše červený trenčkot, můžete ho klidně nosit i přes ty nejelegantnější outfity.

Buďte jako Natalie Portman

Na premiéru filmu se herečka oblékla sice nevšedně, ale naprosto vhodně. Místo šatů totiž oblékla červený kabátek na tělo a pod něj si vzala jen hladké černé tričko s dlouhým rukávem a černé silonky. Za povšimnutí rozhodně stojí i zdánlivě obyčejné černé kozačky, které však měly originální průsvitný podpatek. Inspirujte se i dalšími hvězdnými outfity a osvojte si styl celebrit.

Spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 3049 Kč, Mango, 2499 Kč a Bonprix, 1399 Kč