Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šperky na ples: Víme, s jakými doplňky budete královnou parketu!

Video se připravuje ...
S jakými šperky na plese zazáříte?
VIDEO: Adam Balažovic
22. ledna 2016 | 06:00

Stále ještě není pozdě na pořízení zbrusu nových šperků, ve kterých se blýsknete na každém plese. Nemusí to být jen klasický náhrdelník nebo náušnice, ale i blýskavá kabelka nebo ozdobná čelenka do vlasů.

Ozdobte se

Pokud je vaším cílem na plese upoutat pozornost a být maximálně originální, vsaďte na velký a výrazný šperk s vysokou brilancí. Ideální bude třpytivý náhrdelník, který vás rozzáří a podtrhne krásu vašeho dekoltu. K náhrdelníku můžete připojit i elegantní blýskavé náušnice. Pak však nezapomeňte na to, že nejlepší volbou bude vyčesaný drdol, díky kterému náušnice správně vyniknou.

K nápadným šatům

V případě, že je vaše večerní toaleta zdobená a blýská se, bylo by nevhodné se zdobit dalšími nápadnými šperky. Postačí elegantní náušnice. Skvělou volbou jsou ty jednoduché perlové nebo větší blýskavé, ale ve stejném odstínu jako šaty nebo kabelka.

Když se vám přece jen bude zdát, že velká večerní róba společně s náušnicemi už příliš září, decentní třpyt vám dodá i vhodný doplněk v podobě psaníčka nebo ozdobné čelenky do vlasů. Do psaníčka můžete investovat větší peníze a pořídit si třeba poseté křišťály. Rozhodně se ale nemusíte stydět ani za elegantní psaníčko z běžné konfekce. Čelenka zase skvěle dozdobí róbu a zároveň i vyřeší účes.

K nákupům se inspirujte v naší fotogalerii!