Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Modelka Heidi Klum miluje kožichy!

21. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jak se s mrazy pere modelka Heidi Klum? Nedá dopustit na kožich!

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/367547/styl-podle-celebrit-oblecte-se-ve-vsedni-den-jako-victoria-beckham.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Když teploty klesnou pod nulu, je čas vytáhnout ty nejsilnější zbraně vašeho šatníku. Bezesporu to můžou být péřová bunda nebo kabát, ale my jsme se dnes zaměřily na elegantnější umělý kožich. Takový, jaký nosí i modelka Heidi Klum. Ve slevách ho navíc teď pořídíte za výhodnou cenu a můžete si být jistá, že ho unosíte i v příští sezoně.

Kožíšky jsou velký hit, ale nesluší jen tak někomu. Pokud máte problém s ukládáním tuku v horních partiích, nebude pro vás kožich to pravé. Pokud vás však trápí třeba silnější stehna, klidně si ho můžete dovolit. Přidejte k němu třeba klobouk nebo kulich s kožešinovou bambulí ve stejném odstínu.

Heidi Klum

Německá modelka Heidi Klum je vysoká a štíhlá, takže v huňatém kožíšku vypadá skvěle. Elegance šla tentokrát stranou a Heidi dala přednost ležérním džínám, jednoduchému bílému tričku a teniskám. Ty raději v mrazech vyměňte za pořádné boty s kožíškem.

Heidi Klum
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kožich: Zoot.cz, 1849 Kč, tričko: Zoot.cz, 499 Kč, džíny: Mango, 599 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč a kabelka: F&F, 599 Kč