Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Noste sukni i v zimě! Se svetrem a kloboukem

14. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Mnoho žen v zimě zapomíná na sukni, a tak jsme pro vás našly inspiraci.

Nosíte ráda sukně, ale v zimě se jim bráníte? Děláte chybu! Podzimní a zimní sukně totiž vypadají v kombinaci s různými svetříky a punčochami naprosto skvěle. A pokud zrovna není několik stupňů pod nulou, v punčochách rozhodně nezmrznete, takže by bylo chyba si sukně v tomto období odepírat.

Na sukně celoročně nedá dopustit například oscarová herečka Lupita Nyong´o, která nejčastěji nosí áčkové sukně do pasu. Ty bývají v zimě tou nejlepší volbou, protože příliš nevykukují z kabátu, a tak není narušena linie outfitu.

Buďte jako Lupita Nyong´o

Herečka mexicko-keňského původu tentokrát oblékla černou skládanou sukni, černé průsvitné silonky a černé lodičky. Tmavý outfit rozzářila zeleným svetrem, který samozřejmě patří dovnitř sukně, nikdy ne přes! Tedy alespoň v případě áčkové sukně. Skvěle vypadají i modrá kabelka a šedý klobouk, který je hitem sezony. Kromě kabátu můžete přes tento outfit přehodit i hřejivé pončo.

Spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Svetr: TopShop, cca 900 Kč, sukně: H&M, 799 Kč, pončo: Zoot.cz, 389 Kč, kabelka: Deichmann, 499 Kč, klobouk: F&F, 399 Kč a lodičky: Deichmann, 599 Kč