Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Na ples můžete obléknout i overal. Inspirujte se!

9. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Právě teď mnoho z nás řeší, v jakých šatech ovládneme letošní plesovou sezonu. A co takhle se odlišit? Zkuste stylový overal!

Pokud ráda vybočujete z davu, zapomeňte letos na dlouhé róby a pořiďte si padnoucí overal, který dress code povoluje Věřte, že pokud vhodně a vkusně zkombinujete doplňky, budete na jakémkoliv plese nepřehlédnutelná.

Overal se nebojí nosit ani zahraniční hvězdy, které v něm klidně vyrazí na luxusní společenskou akci nebo zapózují na červeném koberci. Například herečka Kate Hudson se na letošním předávání cen People´s Choice Awards blýskla ve sněhobílém overalu bez ramínek, který jí padl jako ulitý. Korzetově řešený vršek vytvářel v kombinaci se širokými nohavicemi příjemný kontrast, a tak už nebylo potřeba zdobit model nápadnými doplňky. Herečka zvolila jen stříbrné náušnice a bílé psaníčko se stříbrnými detaily.

Buďte jako Kate Hudson

I vy můžete vyměnit dlouhé šaty za elegantní overal. Většinou seženete jednobarevný, což je právě ta nejlepší volba. Nejvíce frčí černé, bílé, královsky modré a bordó, které se skvěle kombinují s metalickými doplňky. Nemusíte se bát, že byste nutně musela v overalu ukazovat ruce a ramena. Overal s dlouhým rukávem i absencí výstřihu je naprosto v pořádku.

Kate Hudson
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: F&F, 829 Kč, Zoot.cz, 1149 Kč a Lindex, 999 Kč