Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Zimní pyžamová párty: Které noční prádlo by vám nemělo chybět?

8. ledna 2016 | 06:00

Ať už se chystáte uspořádat zimní pyžamovou párty s kamarádkami nebo se jen chcete ke svému milému přitulit ve zbrusu novém pyžámku, poradíme vám, kde nakoupíte ty nejoriginálnější kousky!

Nezapomeňte, že každá žena by měla mít plnou noční výbavu! To znamená, že nesmějí chybět hřejivé pyžamové kalhoty, rozverné kraťasy, tričko na spaní s vtipným potiskem, ale ani svůdná saténová košilka, která dostane vašeho partnera do varu!

Noční outfit

V pyžamu trávíme několik hodin denně, a tak není důvod nevěnovat mu stejnou pozornost jako outfitu, ve kterém vyrazíme do práce nebo na večírek. Spočítejte si, kolik utratíte za oblečení a doplňky, a podobnou částku investujte i do nákupu zbrusu nového nočního prádla.

Ke krásnému pyžamu nebo noční košilce si určitě pořiďte i župánek. V tom huňatém se můžete v zimě líně loudat po bytě a pochutnávat si na voňavém horkém čaji. Ten saténový zase zafunguje na vašeho muže, ale také si ho můžete zabalit s sebou na dovolenou nebo služební cestu. A nezapomeňte na hřejivé bačkůrky. Ty si v zimě zamilujete!

Bonprix, 629 Kč
Autor: archiv firem