Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejhorší šaty roku 2015: Které slavné ženě se to opravdu nepovedlo?

  • Nejhorší outfity roku 2015
    30. prosince 2015 | 06:00

    Každý rok se i v nóbl společnosti objeví několik celebrit v podivných a nevkusných róbách. Vybraly jsme pro vás ty nejhorší za rok 2015. Souhlasíte s námi?

  • Kim Kardashian (35)

    kim kardashian
    Autor: profimedia

    Kim Kardashian zvolila opět stejné šaty jako v roce 2013, když byla poprvé těhotná. Prapodivné spojení šatů s rukavicemi a sandálky připomíná spíše halloweenský kostým než společenskou róbu.

  • Miley Cyrus (23)

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia

    Miley Cyrus drží laťku nejhůře a nejnevhodněji oblékaných celebrit hodně vysoko. Není tedy překvapením, že se v top deseti nejhorších outfitech objevila. Takto oblečená neoblečená se ukázala na udílení cen MTV. K tomu snad ani není co dodat.

  • Grace Coddington (74)

    Grace Coddington
    Autor: profimedia

    Kreativní ředitelka amerického časopisu Vogue se vydala na událost Met Gala v saténově modrém pyžamu. Tuto kreaci si měla spíše nechat na večer do postele. A nejen pyžamo – i její boty připomínají domácí pantofle.

  • Anne Hathaway (33)

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia

    Anne Hathaway ve zlatých šatech s kapucí připomíná princeznu Leiu ze Star Wars. Ta však ve svých filmových kostýmech excelovala v 80. letech. Zlatá sice frčí, ale kapuce na červený koberec zkrátka nepatří!

  • Rita Ora (25)

    Rita Ora
    Autor: profimedia

    Takto se Rita Ora objevila na udílení hudebních cen. Kousky látky spojené velkými kovovými hvězdami odhalují téměř vše. Směsice zlatých prstenů je – spolu s výraznými hvězdami – už vážně přehnaná, i když u Rity jsme si vlastně už asi zvykli.

  • Karolína Kurková (31)

    Karolína Kurková
    Autor: profimedia

    Karolína Kurková je vždy krásně oblečená, tentokrát jí to ale příliš nevyšlo. Vypadá, jako když jde na karneval v tradičním čínském kostýmu. Nespletla si náhodou událost?

  • Irina Shayk (29)

    Irina Shayk
    Autor: ČTk, EPA, Reuters

    Příliš odhalené kůže? To modelce Irině Shayk vůbec nevadí. Síťovaná část tvoří overal, který vše odhalí, a tělo zakrývá jen z poloviny vlečka. Irina si to sice může se svou postavou dovolit, ale na udílení cen je to až příliš odvážné.

  • Julianne Moore (55)

    Julianne Moore
    Autor: profimedia.cz

    Vcelku dobře oblečená Julianne Moore vše pokazila obutím. Prsty jí vylézaly ze stran bot – a boty jí očividně vůbec neseděly. Fotografie tehdy obletěla celý svět a herečka si utrhla pořádnou ostudu.

  • Sarah Jessica Parker (50)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: AG BL

    Módní ikona Sarah Jessica Parker se vždy trefí do černého a není co kritizovat, ale tato róba s obří čelenkou je přece jen už příliš. Vše vypadá příliš mohutně a hlava Sarah vypadá jak z indiánského totemu.

  • Lady Gaga (29)

    Lady Gaga
    Autor: profimedia

    Vypadá to, že Lady Gaga chtěla vypadat jako princezna, ale vše zkazila výraznými červenými rukavicemi připomínajícími gumu. Jde snad mýt nádobí nebo uklízet?

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.