Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Největší rozparky roku 2015: Vítězí Rita Ora a Češky nezůstávají pozadu!

  • 1. ledna 2016 | 06:00

    Slavné krásky se v posledních letech přestaly předhánět v tom, která z nich má dražší nebo blýskavější róbu. Dnes totiž soutěží o to, která si troufne na hlubší výstřih, průsvitnější materiál nebo vyšší rozparek. Připravily jsme pro vás top 10 největších rozparků, které nám slavné modelky, zpěvačky a herečky v tomto roce ukázaly.

  • Rita Ora (25)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Rita Ora je doslova královnou maxirozparků. Svou nožku vystrkuje i hrudník ukazuje opravdu velmi často, ale vždy jen tak, aby její model nepůsobil vulgárně. Mezi top tři jsme vybraly červené saténové šaty, které Rita oblékla na předávání cen MTV Video Music Awards, bílé šaty s průstřihy, ve kterých přišla na udílení hudebních cen Billboard Music Awards, a černou róbu se sukní z peří, kterou oslnila všechny přítomné.
  • Kim Kardashian (35)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
    Hvězdička Kim Kardashian je známá svými výstředními modely, kterých se nevzdala ani během obou těhotenství. Vybraly jsme dva modely s nekonečnými rozparky, kterými se Kim zapsala všem do paměti. Metalický župánek, který držel pohromadě jen díky pásku, si Kim oblékla v únoru na předávání cen Grammy. V květovaných šatech se prošla letos v červnu po červeném koberci na plese Met Gala už se vysokém stadiu těhotenství.
  • Kelly Brook (36)

    Kelly Brook
    Autor: profimedia.cz
    Vnadná modelka Kelly Brook rozhodně nepatří mezi stydlivky. Ve společenských šatech občas ráda ukáže, jak ji příroda obdarovala, ale na rozparky si příliš nepotrpí. Letos se však pořádně odvázala na předávání divadelních cen v Londýně. Vysoký rozparek, který při každém kroku svůdně odhaloval obě nohy, ji zradil a odhalil více, než si modelka přála. I tak patřila mezi největší hvězdy večera.
  • Kylie Minogue (47)

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
    I přestože slavné zpěvačce táhne na padesátku, nebála se na oscarové afterparty ukázat v blankytně modrých šatech Ralph & Russo, jejichž rozparek odhaloval dokonce i zadeček. Kylie všem ukázala, že rozhodně nepatří do starého železa.
  • Ciara (30)

    Ciara
    Autor: profimedia.cz
    Mezi top 10 šatů s nebezpečně vysokým rozparkem se dostal i model zpěvačky Ciary. Na předávání sportovních cen ESPY Awards přišla ve fialovo-vínových šatech antického stylu. To nejzajímavější na nich však nebyl barevný ombré efekt, ale vysoký rozparek, který vedl až k pánevní kosti. Zpěvačka se ten večer hodně odvázala, ale vypadala skvěle!
  • Aneta Vignerová (28)

    Aneta Vignerová
    Autor: profimedia.cz
    Pozadu nezůstávají ani české krásky. Do desítky se probojoval i rozparek modelky Anety Vignerové, který předvedla na letošním Unique Fashion Week. Stejně jako zahraniční hvězdy si to i Aneta mohla se svou perfektní figurou dovolit. A co vy? Troufla byste si na takový "odvaz"?

Diskuse ke článku
.