Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Blýskavé šperky: Které letos musíte mít?

  • Video se připravuje ...
    11. prosince 2015 | 06:00

    Zima není v žádném případě období, kdy odkládáme šperky do krabičky. Naopak jimi oživíme nejeden fádní model. A navíc je právě teď období vánočních večírků a blíží se plesová sezona, kdy se bez šperků neobejdeme!

  • Náušnice


    H&M, 299 Kč
    Autor: archiv firem
    Na běžné nošení se v zimě hodí spíš krátké náušnice nebo ty, které sedí přímo na ušním lalůčku. Počítejte totiž s tím, že se vám budou odírat o šálu nebo vysoký límec. Provlékací náušnice vždy zajistěte proti vysunutí (sama jsem kvůli šále o náušnice přišla). Do společnosti k šatům volte nápadné visací náušnice, které svým leskem přilákají pozornost. A nezapomeňte si vyčesat vlasy, ať svou novou ozdobu všem ukážete.
  • Náhrdelníky


    Takko, 299 Kč
    Autor: archiv firem
    Na jednobarevné, nejlépe tmavé roláky se skvěle hodí krátký masivní náhrdelník. Skvěle oživí smutnou barvu a dodá šmrnc. Stejné typy náhrdelníků se hodí i ke společenským šatům. Oproti běžnému nošení se můžete opět trochu odvázat. Nezapomeňte však na to, že dominovat musí pouze jeden šperk. Takže buď výrazný náhrdelník a decentnější náušnice, nebo naopak.
  • Prsteny a náramky


    Ops, different.cz, 1230 Kč
    Autor: archiv firem
    Masivní pevné náramky vypadají krásně i nošené přes rukáv tenkého svetru, takže se jich nemusíte v zimě vzdávat. K šatům na holou ruku se spíše hodí užší náramky, například z perliček nebo blýskavých korálků. Prsteny pod rukavice se hodí drobnější. Kdo si troufne, může si velký navléknout i na tenkou koženou rukavici (jako Popelka).

Autor: sim
Diskuse ke článku
.