Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Dejte si pauzu od šatů stejně jako Alessandra Ambrosio

9. prosince 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! V době, kdy se všude řeší šaty na večírky a Štědrý den, si klidně dejte chvilku pohov. Stejně jako modelka Alessandra Ambrosio, která zvolila opravdu jednoduchý, ale slušivý model.

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio na rozdíl od ostatních modelek preferuje ležérní a sportovní styl. Samozřejmě že když je potřeba, oblékne si na společenskou událost koktejlové šaty i oslňující róbu. Ve volném čase ale dává přednost stylu topmodelky Kate Moss. V jejím šatníku tedy najdete hodně džín (i těch roztrhaných), jednobarevných triček, kožených křiváků i pohodlných svetrů.

Alessandra se v módě vyzná. I úplně obyčejné kousky umí zkombinovat tak, že dohromady vytvoří zajímavý a originální celek. Navíc jako mamince dvou dětí jí zkrátka více vyhovují džíny a biker boots než minišaty a lodičky.

Buďte jako Alessandra Ambrosio

I v časech večírků a plesů si můžete ulevit v podobně ležérním modelu. Pokud místo modrých džín zvolíte tmavé, zesvětlete alespoň jeden kousek vašeho outfitu.

Modelka Alessandra Ambrosio si nepotrpí na sexy oblečky.
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetr: Lindex, 999 Kč, džíny: F&F, 599 Kč, top: New Yorker, 349 Kč, boty: Deichmann a Zoot.cz, 839 Kč