Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co si obléknout na vánoční večírek? Dlouhé šaty i overal!

  • 7. prosince 2015 | 06:00

    Období vánočních večírků je tu! Zapomeňte na vyzývavé mini a nevkusné výstřihy. Buďte elegantně svůdná a nikdo vás nepřehlédne.

  • Dlouhé šaty

    Vánoční večírek
    Autor: archiv firem
    Pokud chcete na večírku vypadat elegantně a strhnout na sebe veškerou pozornost, dlouhé šaty jsou skvělou volbou. Zkuste být odvážná a obléknout róbu v metalickém odstínu. Blýskavé doplňky jsou nutností. Nebojte se mixovat zlatou, stříbrnou nebo třeba měděnou, model to ještě více ozvláštní.
  • Koktejlové šaty

    Vánoční večírek
    Autor: archiv firem
    V případě, že večírek nebude příliš formální, oblékněte si koktejlové šaty pod kolena. Nezapomeňte na středně velké psaníčko a boty na podpatku. Pokud budou šaty výrazné, jako jsou tyto zlaté, volte raději decentnější šperky.
  • Malé černé

    Vánoční večírek
    Autor: archiv firem
    Malými černými šaty nikdy nic nezkazíte, a navíc vám pomohou skrýt kila navíc. Vsaďte na blýskavou kabelku přes rameno a náhrdelník, který šaty rozzáří. Vtipným a zároveň sexy tajemným doplňkem může být škraboška, která dodá modelu šmrnc.
  • Overal

    Vánoční večírek
    Autor: archiv firem
    V případě, že nejste právě "šatový" typ, sáhněte po módním overalu. Nejlepší volbou je černý, který se dá poměrně snadno proměnit v základ sportovního i prudce elegantního outfitu. V případě večírku stačí sladit lodičky a kabelku a zvolit nápadné šperky.

Diskuse ke článku
.