Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nakupujte dárky na Fler.cz: Víme, které výrobky jsou nejoblíbenější!

  • 6. prosince 2015 | 06:00

    Říká se, že ručně vyrobený dárek je ten nejhezčí, ale co když máte, jak se říká, obě ruce levé? Zkuste webový portál Fler.cz, který funguje jako virtuální tržiště ručních výrobků. Najdete tam všechno od kabelek a šperků přes nejrůznější doplňky do domácnosti až třeba po domácí marmelády. Každý kousek je originál, a proto i skvělý dárek nejen pod vánoční stromeček.

  • Kabelky

    Dara Bags, 1699 Kč
    Autor: fler.cz
    Pokud chcete někomu darovat kabelku, koukněte se na neotřelé barevné kabelky nejoblíbenější prodejkyně Dariny Hubáčkové, která tvoří pod značkou Dara Bags. Díky velkému úspěchu na Fler.cz si mohla autorka udělat svůj vlastní e-shop a později otevřít i kamennou prodejnu. Další velmi oblíbenou značkou kabelek je Mirrage. Dámské nadčasové kabelky a tašky vznikají v ateliéru na průmyslových strojích a jsou vytvořeny z nejkvalitnějších materiálů. Každá kabelka, která opustí dílnu, je ošetřena impregnací proti špíně a vlhkosti.

    Další kabelky najdete ZDE!

  • Oblečení

    Oi-iO, 1559 Kč
    Autor: fler.cz
    I ti, kteří preferují měkké dárky, si přijdou na své! Můžete svým blízkým pořídit třeba originální trička značky Li-La, která autorka nejen sama šije, ale i navrhuje. Od roku 2012 prodala téměř 5 tisíc výrobků a díky tomu se řadí mezi nejúspěšnější prodejce na Fler.cz. Podobné úspěchy sklízí i Ivana Peroutková, která začínala jako výrobce kabelek a postupně se přesunula k výrobě oblečení značky Oi-iO.

    Další oblečení najdete ZDE!

  • Šperky

    Circus mind, 95 Kč
    Autor: fler.cz
    Když si netroufnete odhadovat velikost oblečení, můžete darovat ručně vyrobený šperk. Od levné bižuterie i od luxusního zboží toho seženete na Fler.cz velmi mnoho. Velmi úspěšná je například Petra Koutná, která pod značkou Doskopet vyrábí stříbrné šperky s drahými kameny. Vtipnou a nadčasovou bižuterií značky Circus Mind uděláte zase radost všem dospělým s dětskou duší. Náušnice s lineckým cukrovím nebo zdobenými perníčky jsou naprosto perfektním vánočním dárkem.

    Další šperky najdete ZDE!

Diskuse ke článku
.