Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Vlastina Svátková rozzářila kino v květovaných šatech!

27. listopadu 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Herečka Vlastina Svátková si vyšla na premiéru v květovaných šatech, kterými rozjasnila podzimní šeď.

Herečku Vlastinu Svátkovou pravděpodobně znáte ze seriálů První republika, Nevinné lži nebo z aktuálního filmu Gangster Ka, kde hraje hlavní ženskou roli po boku Hynka Čermáka.

Křehká herečka má ráda ryze ženský styl, čemuž napovídají i romantické květinové šaty, které zvolila na premiéru druhé části filmu Gangster Ka – Afričan. Pokud jste také romantická duše a nejlépe se cítíte v šatech nebo sukni, rozhodně se nenechte zastrašit sychravým podzimním počasím. Pastelové barvy a květiny rozzáří i ten nejsmutnější podzimní den.

Buďte jako Vlastina Svátková

Herečka oblékla pouzdrové šaty s dlouhým rukávem, ve kterých vynikla její štíhlá postava. Pokud se na podobný střih necítíte, sáhněte po šatech, které jsou projmuté v pase, mají rafinované zavinování, které maskuje bříško, nebo jsou celkově volnější.

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: Zoot.cz, 1599 Kč, Zoot.cz, 1129 Kč a TopShop, cca 1000 Kč