Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Sexy Simona Krainová v kožených kalhotách! Kupte si je také!

25. listopadu 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Sexy maminka Simona Krainová si s klesající teplotou oblíbila kožené kalhoty. Líbí se vám? Pořiďte si je také!

Modelka a maminka na plný úvazek Simona Krainová se v oblasti módy pohybuje více než dvacet let, a tak není divu, že se v aktuálních trendech vyzná. Nejraději ze všeho kombinuje zdánlivě neslučitelné styly. Například k džínám a teniskám nosí elegantní vršky a k šatům a lodičkám zase klidně oblékne rockerský kožený křivák.

Simona je známá tím, že razí heslo: "Nestačí jen kopírovat módní diktát, důležité je se v oblečení cítit dobře." A má pravdu! Když se v outfitu cítíte svá, vypadáte skvěle! Vyzkoušejte, jak se budete cítit v kožených nebo levnějších koženkových kalhotách, a možná se z nich stane váš nepostradatelný módní kousek.

Buďte jako Simona Krainová

Na křest kalendáře přišla Simona v motorkářských, ale zároveň prudce elegantních kožených kalhotách. Dala jim přednost před šaty nebo sukní a vyplatilo se. Kalhoty skvěle korespondovaly s černobílou halenkou, která je nevšední nejen díky nápadným geometrickým vzorům, ale i díky širokému a nízkému roláku.

Simona Krainová
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: F&F, 599 Kč, H&M, 799 Kč, Zoot.cz, 1099 Kč a Zara, 2999 Kč

Video se připravuje ...
Simona Krainová prozradila, podle čeho si vybrala manžela. Bankovní konto to nebylo! • VIDEO: Adam Balažovič