Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hřejivé čepice a huňaté šály: Které jsou letos trendy?

23. listopadu 2015 | 06:00

Slunečné a teplé podzimní dny jsou pravděpodobně pryč, a tak nezbývá nic jiného než vytáhnout teplé kousky z našich šatníků. Co se týče hřejivých doplňků, šátky, tenké čepice a trendy klobouky už vám nebudou stačit, je čas vyzbrojit se pletenými kulichy a huňatými šálami.

Ať už mrzne, až praští, fouká vítr, prší nebo sněží, nikdy nezapomeňte na čepici. Bez ní vám hrozí podchlazení, nachlazení, migrény i trvalé poškození vlasů. Navíc čepice už dávno nejsou jen otravný zimní doplněk, ale žhavý trendy kousek. Stejně jako huňaté šály, bez kterých bude váš zimní outfit pořádná nuda.

Vybere si každý

Letos je v obchodech k dostání tolik různých typů čepic, že si vybere opravdu každá žena bez ohledu na barvu či délku vlasů nebo na to, jaký styl preferuje. Ženám s opravdu krátkými vlasy nebo stylovým mikádem skvěle padnou hladké čepice bez bambule nebo super moderní turbany. Pokud máte ofinu nebo krátkou patku, vždy je zpod čepice vytáhněte. Vypadá to skvěle!

Dlouhovláskám zase sluší kulichy s bambulí, které mohou být jak rozverné, tak i prudce elegantní. Třeba taková černá čepice s chlupatou bambulí se klidně hodí i k elegantnímu kabátu a kozačkám na podpatku. Na horách vás zase nikdo nepřehlédne v barevném kulichu se zimními vzory. 

Tunel, nebo maxi?

Mezi zimními šálami jsou letos dva favorité. Stejně jako loni i předloni, i letos frčí pletené tunelové šály, které snadno omotáte kolem krku. Jejich největší výhodou je, že drží na svém místě i při silném větru nebo sportu. To se o maxišálách říct nedá, ale zase vypadají opravdu skvěle a pokaždé si je můžete uvázat jinak. Velké šály navíc můžete omotat i kolem hlavy, a ošklivé počasí tak nebude mít šanci!

Ty nejstylovější kousky najdete v naší fotogalerii!