Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zahřejte se ve svetru: Který bude slušet vaší postavě?

  • 18. listopadu 2015 | 06:00

    Pletené svetry jsou evergreen a letos k nim přibyla ještě ponča. A věřte, že i úpletem si můžete vytvarovat (skoro) dokonalé tělo. Jaké svetry sluší ženám s velkými prsy, větším břichem nebo silnými stehny?

  • Tvar postavy jablko


    Zara, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
    Od nevýrazného pasu a většího bříška se snažte odvést pozornost směrem nahoru. K tomu poslouží svetry s hlubokým véčkem, výraznými límci nebo takzvané volné skládané roláky. Určitě si ale figuru nezlepšíte lodičkovým či kulatým výstřihem, na ty byste si měla dát pozor. Ideální jsou propínací svetry s velkými knoflíky, ty totiž postavu opticky zúží. Slušet vám budou i vlněná ponča.
  • Tvar postavy hruška

    Reserved, 899 Kč
    Autor: archiv firem
    Protože máte útlý pas, drobný trup a větší zadeček a stehna, potřebujete postavu vyvážit. Budou vám slušet kratší svetry končící kousek nad boky. Důraz se snažte převést k ramenům. Zkuste svetry s velkým rolákem nebo nabíranými rukávy, můžou být pestřejší nebo vzorované. Kupte si také módní pončo, ale i vestu s páskem.
  • Tvar postavy obrácený trojúhelník


    Reserved, 599 Kč
    Autor: archiv firem
    Vaše postava je spíš chlapecká – útlé boky a široká ramena. Ženské křivky podtrhnou delší svetry ve tvaru písmene A. Slušet vám budou zavinovací tuniky s páskem a kapsami, kulatý výstřih a vesty bez rukávů. Ovšem ne kožešinové, které postavu zmohutní.
  • Velká prsa


    Mohito, 699 Kč
    Autor: archiv firem
    Nesnažte se kamuflovat velká prsa volnými střihy, ale naopak volte svetříky tak akorát na tělo. Pozor na hodně tenké úplety s knoflíčky, ty by vaše vnady nemusely udržet. Klidně si ale troufněte na sexy véčka, jen musí být z pevnějšího materiálu. Vyvarujte se lodičkových výstřihů a roláků, které zkracují krk.
  • Malá prsa


    Orsay, 749 Kč
    Autor: archiv firem
    Ňadra vám zvětší extra porce materiálu v těchto partiích. To znamená volánky, řasení, kulaté a lodičkové výstřihy, kožešinka nebo volně řasené roláky.

Autor: sim
Diskuse ke článku
.