Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Český design: Lenka Mulabegovič otevřela módní salon

Mladí a talentovaní designéři jsou stále více oblíbení!
14. listopadu 2015 | 06:00

O tvorbu českých návrhářů a designérů je stále větší zájem. Dokazují to i čím dál oblíbenější módní akce, na kterých své oblečení a doplňky prodávají mladí i zkušení tvůrci. Tento týden se Praha rozrostla o další módní butik a my jsme byli u toho!

Módní designérka Lenka Mulabegovič před více než rokem založila cenově dostupnou značku Mi fashion label a tento týden se jí konečně podařilo otevřít vlastní obchod, kde může svou kolekci Rainy romance prezentovat.

Kolekce je navržena speciálně pro ženy, které jsou matky a také jsou zatíženy svou prací. "Neznamená to, že je kolekce ležérní, ale spíš to, že v rychlosti z uspěchané matky vykouzlí osobitou a chic ženu," říká Lenka Mulabegovič. Nechybějí tedy elegantní kabáty do deště, zavinovací saka, nepromokavé sukně, ale ani šaty nebo topy a košile. "Ráda kombinuji ženské a mužské prvky, přidává to podle mě na atraktivitě nositelky. Žena působí přitažlivěji a přirozeněji, když odhaluje vždy jen kousek ze sebe," dodává designérka.

Video se připravuje ...
Kolekce Rainy romance značky Mi fashion label • VIDEO: Andrea Zelníčková

Pokud se rozhodnete Mi concept boutique navštívit, můžete si nechat poradit s kompletním outfitem nebo si nechat sestavit celý nový šatník. V případě, že si vyberete kousek, který vám nebude sedět, je možné vám ho vytvořit přímo na míru. Stejně jako svatební a večerní róby.

Otevření butiku si nenechaly ujít ani slavné milovnice módy. Do nádherné kolekce se zamilovaly i Martina Kociánová, Zuzana Vejvodová a Daniela Písařovicová.

Mi fashion label
Autor: profimedia.cz