Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Penélope Cruz je hvězda i v džínech a svetru!

9. listopadu 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Nemusíte se oblékat do honosných rób, stačí i obyčejné džíny a vysoké kozačky. Podívejte se, jak to herečce Penélope Cruz sluší.

Španělská oscarová herečka Penélope Cruz je pravděpodobně jedna z nejvíce sexy hereček vůbec. Kromě herecké kariéry se také prosadila jako návrhářka. Společně se svojí sestrou Mónicou totiž navrhuje kabelky pro italskou značku Carpisa. Tím její spojení s módním průmyslem rozhodně nekončí. Například před dvěma lety se stala tváří značky Lindex.

Penélope módu sice miluje, ale sama přiznává, že jako matka dvou dětí nosí nejraději džíny a tričko. Co se týče bot, i tam dává přednost pohodlí. Nejvíce místa v jejím botníku zabírají sandálky a tenisky.

Buďte jako Penélope Cruz

Na představení nové kolekce značky Carpisa si herečka oblékla přesně to, co v jejím šatníku převládá. Úzké džíny v kombinaci s pruhovaným svetříkem by vypadaly obyčejně i na hollywoodské hvězdě, ale doplněné takzvanými overknee kozačkami a stylovým kloboukem tvoří nadčasový model. Penélope se v módě drží hesla, že méně znamená více, a zatím jí to téměř pořád vychází!

Penélope Cruz
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetr: Zoot.cz, 899 Kč, džíny: Takko, 799 Kč, kozačky: Deichmann, 1299 Kč, klobouk: F&F, 399 Kč a rtěnka: Sleek MakeU, 175 Kč