Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Leona Machálková ukázala štíhlé nohy v krátkých šatech!

6. listopadu 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste se inspirovat stylem zpěvačky Leony Machálkové, která se ani na prahu padesátky nebojí obléknout si krátké šaty a ukázat nohy.

Zpěvačka Leona Machálková patří mezi stálice české hudební scény. Právě teď v pořadu StarDance ukazuje, že nejen zpěv, ale i tanec je její parketa.

Zpěvačka má prý velmi ráda barvy. Sama ale dobře ví, že černou nikdy nic nezkazí, a proto i tato zdánlivě usedlá a nekreativní barva hraje v jejím šatníku významnou roli. Do společnosti vždy obouvá boty na podpatku, ale v soukromí dává přednost pohodlí. Díky své velmi štíhlé postavě si může dovolit nosit i velmi odvážné modely. Posuďte sami, jak jí sluší třeba krátké šaty.


Buďte jako Leona Machálková

Takové si zpěvačka oblékla na křest CD chlapecké kapely. Šedé žíhané šaty s černým lemem jsou na podzimní a zimní období jako dělané. Skvěle se k nim totiž hodí nejrůznější svetříky, kabáty, kožené bundičky a vysoké kozačky. Podobné šaty si můžete za dostupnou cenu pořídit i vy. Poradíme vám kde!

Leona Machálková si může dovolit i odvážné modely!
Autor: profimedia.cz

Zleva: Zoot.cz, 469 Kč, New Yorker, 499 Kč a Lindex, 899 Kč

Video se připravuje ...
Za dva roky jí bude padesát. Jak to, že vypadá Leona Machálková tak skvěle? • VIDEO: Roman Machanec