Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se francouzským šarmem herečky Chantal Poullain

4. listopadu 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co říkáte na neotřelý styl elegantních Francouzek? Zkuste se obléknout jako herečka Chantal Poullain.

Filmová a divadelní herečka Chantal Poullain pochází z Marseille ve Francii, ale v Čechách žije už od 80. let. Ležérní francouzský styl a šarm jí však zůstaly.

Nejvíce místa v jejím šatníku zabírají košile. Těch prý vlastní desítky. Některé jsou dokonce i pánské po tatínkovi, jiné zase typicky ženské. Nejčastěji je kombinuje s padnoucími džínami a obouvá k nim kozačky nebo mokasíny. Mezi její další oblíbené kousky patří ponča a šály. Obecně dává přednost módě s nádechem pánských prvků.

Buďte jako Chantal Poullain

Pánské prvky se odrazily i v modelu, který nestárnoucí herečka oblékla na křest knihy. Doslova od hlavy až k patě se zahalila do hnědé a vypadalo to báječně. Kombinace rozdílných odstínů působí svěže a mladistvě, ale zároveň se hodí k elegantní dámě. Nebojte se hnědé, která se na podzim nosí více než kdy jindy.

Chantal
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Bunda: F&F 1299 Kč, kalhoty: TopShop, cca 900 Kč, boty: Baťa, 2999 Kč, klobouk: Lindex, 899 Kč, šála: zoot.cz, 469 Kč a kabelka: zoot.cz, 1999 Kč