Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pudrové pouzdrovky, jaké nosí Amal Clooney, se hodí kdykoli!

2. listopadu 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Na plesovou sezonu se vám budou hodit pudrové pouzdrové šaty, ve kterých si vyšla na premiéru i manželka George Clooneyho Amal.

Elegantní právnička Amal Clooney inspiruje svými uhlazenými a decentními outfity celý svět. Dokonce se říká, že šlape na paty vévodkyni Kate, podle které se jednu dobu oblékaly i česaly miliony žen. Od Amal se můžete učit, především co se týče oblečení do práce. Je-li vám styl seriózní právničky, která umí elegantně nosit i džíny a kožený křivák, blízký, zkuste se inspirovat právě u ní.

Amal dává sice přednost eleganci, ale když se chce cítit pohodlně, natáhne roztrhané džíny, volný svetr a pohodlné boty pánského typu. I v takovém outfitu však vypadá perfektně, a navíc i sexy. Do práce vždy obléká kalhotový kostým, pouzdrové sukně nebo šaty. A samozřejmě nikdy nechybějí lodičky na vysokém podpatku.

Buďte jako Amal Clooney

Pouzdrové šaty oblékla i na premiéru komediálního dramatu Our Brand Is Crisis, kam vyrazila po boku svého šarmantního muže. Pudrově růžová barva je v případě černovlasé Amal skvělou volbou. Romantických odstínů se však nemusí bát ani blondýnky. Zlaté lodičky i psaníčko se k jemnému tónu skvěle hodí. Černé doplňky by byly nevhodné!

Amal Clooney se v módě vyzná!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 700 Kč, zoot.cz, 1399 Kč a Mohito, 949 Kč